مرکز ماساژ

ماساژ در سالن و در منزل شما
تمام ایام هفته حتی تعطیلات

تماس با ما

 09999890774 – 02191018625

مرکز ماساژ
مرکز ماساژ تهران

خدمات ماساژ
ماساژ تایلندی
ماساژ شیاتسو
ماساژ سوئدی

خدمات ماساژ
ماساژ سنگ داغ
ماساژ آروماتراپی
ماساژ رفلکسولوژی

خدمات ماساژ
تسکین درد با ماساژ
ماساژ درمانی شرق آسیا
طب سوزنی

مرکز ماساژ ما مفتخر و سپاسگزار از حسن توجه شما سعی بر آن دارد تا بتواند با ارائه بهترین خدمات و مناسب ترین تعرفه ها پاسخگوی اعتماد شما مشتریان عزیر باشد کادر ما همه روزه (حتی تعطیلات) آماده ارائه خدمات در مرکز و در منزل شما میباشند

مرکز ماساژ | سالن ماساژ | خدمات ماساژ | کلینیک ماساژ | ماساژ تراپی | ماساژ تایلندی

مرکز ماساژ در لویزان

مرکز ماساژ در لویزان
مرکز ماساژ در لویزان

ماساژور خانم در لویزان
این محصول اساسا شامل پوست، دانه و ساقه‌های انگور است.
در کل، ساقه‌ها و ساقه‌های انگور به لحاظ اقتصادی مورد استفاده قرار نمی‌گیرند.
با این حال، دانه‌ها در صنعت مواد غذایی مورد استفاده قرار می‌گیرند
و می‌توانند فرصت‌هایی برای کاهش
هزینه‌های تولید و منبع غذایی جدید برای مصرف انسانی ایجاد کنند
در این زمینه، دانه‌ها به عنوان یک منبع مناسب اقتصادی و سالم ظاهر می‌شوند.
برای دیدگاه صنعت، استفاده مجدد از دانه انگور در روغن و آرد متمرکز است.
دانه انگور انگور باقیمانده از تولید روغن دانه است
و توجه زیادی را دریافت نمی‌کند
اما ممکن است منبع غنی از آنتی‌اکسیدان طبیعی و ترکیبات سالم دیگر به عنوان فیبر باشد
مقدار فعلی دانه‌ها می‌تواند بین یک و چهار واحد در هر انگور تغییر کند.
باقیمانده مرطوب تولید شده توسط صنعت حدود ۱۰ تا ۱۲ کیلوگرم بذر به دست آمده‌است.
محتوای دانه انگور در حدود ۷ تا ۲۰ درصد است

خدمات ماساژ در لویزان

علاوه بر این، حدود ۳۵ % فیبر، ۱۱ % پروتئین، ۳ درصد از مواد معدنی و ۷ درصد آب وجود دارد.
غلظت ترکیبات کوچک می‌تواند بسته به پردازش تکنولوژیکی انجام‌شده
و بسیاری از شرایط کشت محیطی متفاوت باشد
عصاره دانه انگوربخشی از باقی مانده صنعت کشاورزی هستند
که بیشتر به خاطر پتانسیل آنتی‌اکسیدان بالای آن مطالعه می‌شوند
اثرات جانبی عصاره دانه عبارتند از: مدولاسیون چهره آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان
حفاظت در برابر آسیب اکسیداتیو در سلول‌های مغزی موش‌های صحرایی
و برخی اثرات ضد التهابی . به خاطر دانه انگور مقدار قابل‌توجهی از ترکیبات فنولی
(حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد از کل مجتمع اقلیت)، در درصد کوچک‌تر در دیگر بخش‌های میوه،
از جمله در پوست (حدود ۱۰ تا ۳۵ درصد)، و مقادیر کم‌تر در خمیر (حدود ۱۰ %)یافت می‌شوند
برخی ترکیبات
مانند مونومر
اسید،
و انواع گسترده‌ای از
در دانه انگور را شناسایی کردند.

ماساژور آقا در لویزان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *